Lediga lokaler

Lediga lokaler

Vi hyr ut små och stora lokaler som passar bra för allt i från förråd till butiker, kontor eller andra typer av mötesplatser. Just nu har vi några lediga lokaler centralt i Örnsköldsvik.

1. Storgatan 32
Trevlig lokal som kan användas som butik, kontor, webbshop, salong, lager eller annat. Centralt läge ett stenkast från Gallerian och gågatan.
Nära till kollektivtrafik. Nybyggd, ljus och trevlig entré till lokalen. Lokalen är på c:a 300 kvm. Fastigheten har fiber. Kontakta oss och berätta om dig och din verksamhet så berättar vi mer.

Bild på Ledig lokal, Storgatan 32 i Örnsköldsvik. Fastighetsägare: Bo Bra i Örnsköldsvik ABledig lokal Bo Bra i Örnsköldsvik AB Butik Kontor Lager Webshop Shop Kontorshotell

2. Nytorgsgatan/Lasarettsgatan
Lokal med ljusinsläpp från både öster och söder. Med ingång på hörnet i korsningen Lasarettsgatan/Nytorgsgatan. Lämplig som butikslokal, kontorslokal, lagerlokal, webbshop eller liknande. Ledig från juni 2019 eller tidigare efter överenskommelse. Stora möjligheter att flytta/ta bort innerväggar, vilket ger en fantastiskt ljus, stor och öppen lokal med nära till allt. Bra ventilation. Nära till kollektivtrafik och centrum men även till naturen. Möjlighet finns att hyra garageplats bakom lokalen med personalentré till lokalen. Fastigheten har fiber. Lokalen är på c:a 250 kvm. Kontakta oss och berätta om dig och din verksamhet så berättar vi mer.

Ledig lokal Bo Bra i Örnsköldsvik Ledig lokal i fastigheten på Lasarettsgatan 23 i Örnsköldsvik. Bo Bra i Örnsköldsvik AB

3. Förråd i varmgarage
Ca 25 kvm i garaget i fastigheten på Lasarettsgatan 23 (infart från Nytorgsgatan). Ledigt nu.