Lediga lokaler

Lediga lokaler

Hyr du lokal av oss hamnar du i en välskött fastighet med närvarande hyresvärd där övriga hyresgäster är lugna och skötsamma. Vi hyr ut små och stora lokaler som passar bra för allt i från förråd till butiker, kontor eller andra typer av mötesplatser. Vi som hyresvärd är van vid att hjälpa företag att planera en lokal som passar just dem och vi har goda kontakter med många skickliga entreprenörer och hantverkare för professionellt resultat.

Just nu har vi 2 lediga lokaler centralt i Örnsköldsvik:

1. Storgatan 32

– 300 flexibla kvadrat med nära till allt

Nu har du chansen att hyra en trevligt lokal med flexibla möjligheter i hjärtat av Örnsköldsviks centrum, med inbjudande entré och god exponering. Lokalen ligger ett stenkast från Oskargallerian och shoppingstråken. Nybyggd, ljus och inbjudande entré till lokalen med god exponering åt tre håll. Lokalen är lämplig för t ex kontor, butik, webbshop, lager eller annat.

Belägen på Storgatan, bara ett stenkast från Oskargallerian och gågatan har du god kontakt med shoppingstråken. Den glasbeklädda entrén ger ett inbjudande intryck och har goda exponeringsmöjligheter ut mot gatan där många människor passerar. Lokalen på 300 kvadratmeter har alla möjligheter att inredas efter dina önskemål.

Läget i en återvändsgränd är en bra plats för verksamhet som behöver ligga centralt men ändå ha utrymme för att parkera företagsbil eller liknande för i- och urlastning av varor. Samtidigt är lokalen lättillgänglig både för den bilburne och för fotgängare då det finns gott om parkering på gatan ovanför. Hiss finns för leveranser och persontransport. Möjlighet att hyra personalparkeringar med motorvärmare i anslutning till fastigheten.

Fiber är indraget i fastigheten. Är du intresserad av en visning, kontakta oss och berätta om dig och din verksamhet så berättar vi mer.

Hyresledig lokal central i Övik. Bo Bra i Örnsköldsvik AB

Ledig lokal Storgatan 32. Hyresledigt nu. – Bo Bra i Örnsköldsvik AB

2. Nytorgsgatan/Lasarettsgatan 23A

– ca 300 ljusa kvadrat med goda exponeringsmöjligheter

Ta chansen: En lokal med flexibla möjligheter, med ljusinsläpp från både öster och söder. I ett av Örnsköldsviks bästa lägen ligger denna lokal med ingång på hörnet i korsningen Lasarettsgatan/Nytorgsgatan.

Centrumnära med bara ett stenkast från Oskargallerian och bra exponering mot stans shoppingstråk och E4:an. Ingång på hörnet i korsningen Lasarettsgatan/Nytorgsgatan med stadens liv och rörelse alldeles utanför. Lämplig som butik, servering, kontor, lager, webbshop eller friskvård. Helt enkelt en lokal för dig som vill kombinera service, synlighet och arbete. Lokal i markplan med goda exponeringsmöjligheter av varor och verksamhet då det är direktkontakt med trottoaren utanför. Stadsmässig puls kännetecknar området. Stora fönster åt två väderstreck, bl a ner mot stan där många människor passerar. Nära till kollektivtrafik och centrum men även till naturen.

Möjlighet finns att hyra garageplats bakom lokalen med personalentré till lokalen. Den 290 kvadratmeter stora lokalen kan hyras i sin helhet eller delas på hälften med annan hyresgäst. Den lämpar sig väl för ett företag vars mål är att synas. Den inbjuder till flexibla lösningar med möjlighet att flytta/ta bort innerväggar. Fastigheten har fiber och bra ventilation. Kontakta oss och berätta om dig och din verksamhet så berättar vi mer.

Bild på hyresledig lokal i centrala Örnsköldsvik

Ledig lokal i korsningen Lasarettsgatan/Nytorgsgatan. Bra skyltläge och fina ljusinsläpp. – Bo Bra i Örnsköldsvik